Равіолі - знамените блюдо італійської кухні. Воно викликає непідробний інтерес у багатьох людей, навіть у тих, хто ніколи не був в Італії. Кожен з нас куштував равіолі в тому чи іншому варіанті. Російські пельмені, грузинські хінкалі, українські вареники і равіолі є невеликий шматочок тіста, в який загорнута начинка. Відмінність полягає в тому, що італійці готують тісто з яєць і цільнозерновий борошна. При цьому вони не ліплять кожен виріб вручну, а використовують різні пристосування. Прикладом є форма для круглих равіолі Marcato Ravioli Tablet Round 40 мм х 24. За її допомогою можливо одночасно приготувати 24 охайні "пельменьки" шириною 40 мм.
Равіольніцею дуже просто користуватися. Спочатку за допомогою тісторозкатки, треба розкатати два тонких пласта тіста і, потім один з них викласти на форму з виїмками, зробити на їх місці невеликі поглиблення і розкласти начинку. Далі планшет потрібно накрити іншим листом і прокатати два-три рази дерев'яною качалкою, щоб краю вироби надійно зліпилися. Завдяки тому, що форма оснащена гострими фігурними зубцями, зріз виходить охайним і надійним, а равіолі не розвалюються під час варіння.
Замовляйте у нас набір для приготування круглих равіолі Marcato Ravioli Tablet Round 40 мм х 24, і замість традиційної ліплення пельменів в сімейному колі приготуйте равіолі, щоб відчути смак справжньої Італії.
Важливо! Справжнє тісто для равіолі готують тільки на яйцях, без води. Завдяки такому тісту равіольки не розкриваються при кипінні води і добре запечатуються при прокатуванні качалкою.
Ви переглядаєте: Форма для круглих равіолі Marcato Ravioli Tablet Round 40мм X 24
Про цей товар ще немає відгуків.