За допомогою насадки Marcato EL RAVIOLINI 150 можна приготувати равіоілі 45 x45мм, використовуючи тістоміс Marcato Pasta Mixer і електричну локшинорізку Pasta Fresca.
Італійські равіоліні - невеликі пельмені квадратної форми з начинкою. Начинка може бути різна - м'ясо, риба, овочі, сир. Приготовану страву, як правило, подають з томатними соусами, зеленню або тертим сиром.
Приготовлені равіоліні будуть однакової форми з класичним зубчастим краєм, розміром 3.0x3.0 см.
Насадка виконана з нержавіючої сталі і білого харчового пластику.
- Дана насадка допоможе приготувати справжні равіоліні - традиційна італійська страва. Равіоліні формуються за допомогою роликів, Що захоплюють і притискують листи тіста. Виходять акуратні і рівні квадрати з красивими хвилястими краями.
- Особливий дизайн ролика забезпечує ідеальне закриття равіоліні зі всіх чотирьох сторін.
- Підходить для використання в пунктах громадського харчування, а також в домашніх умовах.
- Виготовлена з міцного, екологічного, безпечного для здоров'я матеріалу.
- Ролики виконані зі спеціального алюмінієвого сплаву, призначеного для харчових продуктів. Вони не окислюються при контакті з водою.
- Завдяки конструкції бункера, начинка не буде випадати при роботі. Тому ви без праці очистіть насадку після використання.
- Аксесуар допомагає економити: змінивши насадку, Ви отримуєте новий пристрій.
- Дуже проста і зручна у використанні. Працювати з нею зможе як новачок, так і професіонал.
- Знімна насадка Marcato EL RAVIOLINI 150 розширює можливості тістоміса і дає можливість експериментувати зі смаком страв. Вона стане прекрасним подарунком будь-якій господині.
- Виготовлена в Італії за найсучаснішими технологіями. Це забезпечує її високу якість, надійність і довгий термін служби.
Розмір равіоліні | 30 х 30 мм. |
Довжина | 175 мм |
Ширина | 110 мм. |
Висота | 75 мм |
Вага | 1.700 кг |
Матеріал бункера | ABS-пластик |
матеріал насадки | хромована сталь |
Ви переглядаєте: Насадка равіоліні Marcato EL RAVIOLINI 150 для Pasta Mixer і Pasta Fresca
Про цей товар ще немає відгуків.