Лапшерізка Marcato Atlas 150 Design


Флагман продажів. Це найпопулярніша італійська лапшерізка Marcato Atlas 150 Desing. Модель розкатає тісто шириною 15 см і товщиною від 0,6-4,8 мм, а також наріже 2 види локшини. Корпус з нержавіючої сталі, валики - анодований алюміній.

Код товару: 1006
Наявність: Є в наявності
Деталі

Atlas 150 Chrome

Бути впевненим у якості страви можна тільки в тому випадку, коли воно повністю приготовлено своїми руками. Щоб скоротити витрати сил і часу, досвідчені господині давно використовують різні пристосування. М'ясорубка, овочерізка або, наприклад, пельменниця напевно є в кожному будинку. А що робити тим, хто не мислить свого життя без локшини? Вихід є! Це - Marcato Atlas 150.

За допомогою локшинорізки і тісторозкатки ви легко зможете приготувати смачну і корисну локшину, зробити тонке і красиве тісто для пельменів або вареників. Якщо у вас є лапшерізка, ви більше не захочете купувати магазинні макаронні вироби, ні дешеві, ні дорогі. Ціна тут значення не має.

Marcato Atlas 150 - ручна механічна лапшерізка-тісторозкатка для дому, кафе, ресторану. Модель оснащена регулятором з 10 позиціями, що дозволяє вибрати певну товщину розкатуваного тіста. Ширина тіста до 150 мм. Розкатувальні вали і ріжучий ніж виготовлені з анодованого алюмінію, покритого спеціальною полімерною плівкою, в результаті чого тісто при контакті не прилипає. На даній лапшерізці можна нарізати Феттучіні (6.6 мм) і тагліятелле (2.2 мм)

Чому слід купити Marcato Atlas 150:

  • Ефективно розгортає тісто в тонкі листи. Розкатка тіста проводиться між валами які  обертаються, що мають 10 ступенів регулювання, це дозволяє отримувати різну товщину тіста - від 4,8 мм в позиції 0, до 0,6 мм в позиції 9. Ширина листа тіста на виході складає до 150 мм.
  • Нарізає феттучіні і тагліятелле. Насадка з двома ножами дозволяє нарізати пасту Феттучіні (6.6 мм) і тагліятелле (2.2 мм).
  • Розкатувальний ролик і ріжучий ніж з анодованого алюмінію. Ролик і ріжучий ніж виконані з анодованого алюмінієвого сплаву (не дає важкої пилу) з поверхневим зміцненням. Поверхня покрита спеціальною полімерною плівкою, яка не дозволяє прилипати тісту до ролика.
  • Класичний дизайн. Машинка виконана в елегантному класичному дизайні. Виготовлена ​​з хромованої сталі, яка забезпечує відмінну якість і товщину. Причому хромування приладу повне і справжнє, навіть на частинах, які не видно. Всі профілі закруглені, щоб уникнути небезпечних і гострих зон.
  • Надійне кріплення. Тісторозкатка кріпиться до столу за допомогою спеціального кріплення, що йде в комплекті. Кріплення має гвинт з дрібним кроком (легше закріплювати) і підходить для товстих столів, забезпечуючи стійке положення машинки під час роботи. У нижній частині машинки Marcato передбачені гумові вставки, що виключають дряпання поверхні стільниці.

 

Розкатка і нарізка локшини:

  • Всі деталі ретельно протріть сухою ганчіркою.
  • Візьміть невеликий шматочок тіста і 3-4 рази «прокатайте» його крізь всі валики для видалення бруду або металевих частинок. (Тісто викиньте)
  • Знайдіть регулятор і витягніть його повністю позначки №0. Ролики розсунуться приблизно на 3 мм.
  • Візьміть потрібну кількість тіста і перекрутіть його через отвір, обережно повертаючи ручку.
  • Повторюйте процес 3-5 разів, додаючи потрібну кількість тіста.
  • Домігшись правильної консистенції тіста слід повернути регулювальний гвинт на позначку «1» і знову «прокатати» тісто.
  • Повторіть процедуру перевівши ручку регулятора в положення 2 і т.д. поки не отримаєте розкатане тісто потрібної товщини.
  • Розділіть пласт на смуги довжиною 20-25 см.
  • Вийміть ручку з гладкого валу і вставте її в один з отворів насадки.
  • Помістіть підготовлений пласт тіста між ріжучими ножами і повертайте ручку
  • Після нарізки, ви отримаєте ідеально рівну локшину Феттучіні або тагліятелле.

раскатывание теста на Marcato altlas 150

Декілька порад:

  • якщо пласт не ріже, ймовірно, тісто недостатньо густе. Додайте трохи борошна і повторіть процес спочатку.
  • якщо тісто вийшло крутим додайте трохи яєчних білків або води і знову наріжте локшину.
  • машинку ні в якому разі не можна мити водою і вже тим більше в посудомийній машині;
  • чистять прилад за допомогою сухих щіточок, паличок і скребків;
  • для збільшення терміну служби машинки регулярно змащуйте ріжучі частини будь-яким рослинним маслом;
  • не допускайте попадання між роликами сторонніх предметів;
  • щоб уникнути пошкодження механізму зберігайте лапшерізку в закритій коробці.

Ручна лапшерізка Marcato Atlas 150 допоможе Вам з легкістю розкатати тісто, нарізати домашню локшину. Ваші близькі будуть в захваті!

 

Технічні характеристики:

Привід

ручний

Матеріал вала

анодований алюміній

Матеріал машинки

нержавійка, хромована сталь

Кількість валів

2 пари

Ширина вала

150 мм

Максимальна ширина пласта розкатаного тіста

150 мм

Мінімальна товщина пласта

0,6 мм

Максимальна товщина пласта

4,8 мм

Мінімальна ширина лапші

1,5 мм

Максимальна ширина лапші

6 мм

Продуктивність

250 г/хв

Габарити

200 (ширина) x 200 (глибина) x 155 (висота) мм

Вага

2,7 кг

Комплект поставки:

Лапшерізку Marcato Atlas 150 можна використовувати не тільки як ручну модель, але і з електромотором Marcato Pasta Drive. Це дозволить збільшити продуктивність і скоротити час приготування. Після нарізки локшини рекомендуємо скористатися сушаркою для пасти Marcato Tacapasta.

Примітка: існує 2 види лапшерізок Marcato Atlas 150 - Design і Classic. Ці моделі відрізняються між собою тільки ручкою. У моделі Design металева сталева ручка, у моделі Atlas 150 Classic - чорна пластмасова.

Переглянуті товари

Відгуки

Напишіть власний відгук

Ви переглядаєте: Лапшерізка Marcato Atlas 150 Design

  • Quality

Відгуки клієнтів

    • Quality
    Відгук від Валентина (13.12.2021)
    Це найкраща локшинорізка, з якою мені доводилося працювати. Дуже якісно зроблена.