Насадка Marcato Vermicelli є знімним комплектуючим елементом для локшинорізки серії Atlas 150. З її допомогою можна приготувати такий різновид пасти, як вермішель (тонка лапша - локшина).
У перекладі слово «вермішель» означає «маленькі черв'ячки». Це традиційний тип довгою тонкою пасти, схожий на спагетті і добре відомий нам. Хоча це один з найбільш традиційних видів італійської пасти, в деяких азіатських країнах є свої власні варіанти цього блюда з рисового борошна. Вермішель відмінно підходить до морепродуктів.
Перша згадка рецепта вермішелі зустрічається в книзі De arte Coquinaria per vermicelli e maccaroni siciliani ( «Мистецтво приготування сициліанських макаронів і вермішелі»), написаної майстром Мартіно да Комо, мажордомом папського двору.
Назва «вермішель» усталилася не відразу. В Італії XIV століття в кожному місті використовувалися свої назви. Те, що називалося в Тоскані «вермішель», в Болоньї називалося «Оратів», в Венеції - «мінутеллі», в Регії - «ферментіні», в Мантуї - «панкарделле».
Крім італійської вермішелі, існує рисова локшина, популярна в Південно-Східній Азії. Вона також відома як бі-хун або май-фун. За деякими версіями, саме ця локшина, завезена до Італії Марко Поло, послужила прообразом італійських макаронів. В наші дні все європейські макаронні вироби робляться тільки з твердих сортів пшениці, на відміну від традицій на Далекому Сході.
Матеріал корпуса | хромована сталь |
Матеріал роликів | анодований алюмінієвий сплав |
Ширина листа | 150 |
Довжина, мм | 175 |
Ширина, мм | 75 |
Висота, мм | 35 |
Вага, кг | 0,6 |
Ширина нарізки пасти, мм | 1 |
Ви переглядаєте: Насадка для локшинорізки Marcato Vermicelli
Про цей товар ще немає відгуків.